Λουκάκου – «Σε όλο το Euro έπαιζα για τον Έρικσεν»

Λουκάκου – «Σε όλο το Euro έπαιζα για τον Έρικσεν»

Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έμαθε για την κατάρρευση του Έρικσεν και τόνισε πως έπαιζε για εκείνον σε όλο το Euro.

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έμαθε για την κατάρρευση του Έρικσεν μίλησε ο Ρομέλου Λουκάκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Απέναντι στην Ρωσία ήταν πολύ δύσκολα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην Ίντερ πέρασα περισσότερο χρόνο μαζί με τον Κρίστιαν παρά με τη μητέρα μου, το γιο μου ή τον αδερφό μου επειδή στην Ιταλία με τις προπονήσεις που έχουν, είσαι όλη την ημέρα στην ομάδα.

Το δωμάτιό του ήταν δίπλα στο δικό μου, παίζαμε παιχνίδια όπως το Call of Duty. Οπότε όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, το πληροφορήθηκα κατά τη διάρκεια του μίτινγκ που είχαμε στο Βέλγιο πριν το ματς με την Ρωσία και άρχισα να κλαίω.

Τον σκεφτόμουν συνέχεια. Στο δρόμο προς το στάδιο της Αγίας Πετρούπολης, έψαχνα να βρω κάτι για να δώσω κίνητρο στον εαυτό μου, οπότε αποφάσισα να παίξω για εκείνον σε όλη τη διοργάνωση.

Ήθελα μία στιγμή υποστήριξης και να του δείξω πως ήμουν μαζί του. Του έστειλα μήνυμα επίσης και ήμουν χαρούμενος που μου απάντησε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ