Άρχισαν τα έργα για νέο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Πειραιά (vid)

Άρχισαν τα έργα για νέο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Πειραιά (vid)

Υπό την παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησαν από σήμερα (7/10) τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου του Πειραιά, το οποίο είναι δωρεά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στον χώρο που θα χτιστεί το γήπεδο, βρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, όσο και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης.

«Εχουμε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, όταν με εργολαβία του Δήμου αφαιρέσαμε το στέγαστρο αμιάντου, και σήμερα πέφτουν οι τελευταίες κολώνες και τα τσιμέντα, ώστε να έρθει η δωρεά του κ. Μαρινάκη που είχε δεσμευθεί δημοσίως πως θα κάνει, ώστε να δημιουργήσουμε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11 Χ 11 για τα σωματεία του Πειραιά και να αποσυμφορηθεί το προπονητικό πρόγραμμα του γηπέδου στο ΣΕΦ, το οποίο είναι πιεστικό», δήλωσε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και πρόσθεσε:

«Θα έχουμε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου: του ΣΕΦ, του Αγίου Διονυσίου, των Καμινίων κι αυτό εδώ στη Θηβών και Φαλήρου, ώστε να κατανείμουμε καλύτερα τα σωματεία κι αυτά να είναι πιο άνετα στις προπονήσεις τους. Ισως να μην ο καταλληλότερος χώρος όλων, αλλά είναι ένα από τα μοναδικά οικόπεδα το Δήμου Πειραιά που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, έστω για αγώνες επιπέδου πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πειραιά. Πιστεύω πως έως το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί».

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης είπε: «Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα για τον Πειραιά, για τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία και τους ποδοσφαιριστές τους. Σήμερα πραγματοποιείται μία δέσμευση που είχαμε ως Δημοτική Αρχή, πως θα συνδράμουμε, ώστε να πραγματοποιηθεί η υπόσχεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να φτιάξει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, εδώ στη Θηβών και Φαλήρου. Τέτοιες συνέργειες του Δήμου Πειραιά, του ΟΠΑΝ και ιδιωτών και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μόνο καλό μπορούν να προσφέρου στην πόλη.

Για πολλά χρόνια δεν είχε πραγματοποιηθεί κάποιο μεγάλο αθλητικό έργο στον Πειραιά. Ολοι γνωρίζουν το πρόβλημα στέγασης των πειραϊκών σωματείων και σήμερα δεν νιώθουμε μόνο υπερηφάνεια, αλλά και συγκίνηση γιατί η πόλη μας αλλάζει, δημιουργούμε υποδομές και πραγματοποιούμε τις υποσχέσεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ