NFL – Προπονητής του Λας Βέγκας έκανε σεξιστικά σχόλια κατά του κομισάριου και του Μπάιντεν

NFL – Προπονητής του Λας Βέγκας έκανε σεξιστικά σχόλια κατά του κομισάριου και του Μπάιντεν

Ο Τζον Γκρούντεν παραιτήθηκε από προπονητής του Λας Βέγκας όταν έγιναν γνωστά τα σεξιστικά σχόλια του κατά του κομισάριου του NFL Ρότζερ, αλλά και κατά του προέδρου των ΗΠΑ.

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ και στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο μετά τις αποκαλύψεις ότι ο προπονητής των Λας Βέγκας Ράιντερς Τζον Γκρούντεν είχε κάνει στο παρελθόν κάποια ρατσιστικά σεξιστικά και ομοφοβικα σχολια κατά του κομισάριου της λίγκας Ρότζερ Γκουντέλ αλλά και κατά του προέδρου της χώρας Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα ο πρώην προπονητής του Λας Βέγκας είχε δηλώσει πώς ήταν οπαδός των Ρεπουμπλικάνων ενώ παράλληλα ήταν και σχολιαστής του ESPN και σε αυτό το διάστημα είχε ανταλλάξει κάποια μέιλ με ρατσιστικό περιεχόμενο κατά των δύο.

Εκτός από τα σχόλια του για τον Πρόεδρο της Αμερικής και τον κομισάριο πιο παλιά είχε κάνει και ένα σχολείο κατά τον Λος Άντζελες Ραμς οι οποίοι είχαν αποκτήσει τον Μάικλ Σαμ ο οποίος είχε δηλώσει πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Τα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής κάνουν λόγο πως μετά την παραίτηση του Γκρούντεν έχει τελειώσει από το NFL και ως προπονητής αλλά και με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκρούντεν για το συγκεκριμένο θέμα:

«Παραιτήθηκα από προπονητής των Λας Βέγκας Ράιντερς. Λατρεύω την ομάδα και δεν θέλω να αποσπώ την προσοχή. Ευχαριστώ όσους συνεργαστήκαμε και τον κόσμο της ομάδας. Δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ