Αποσύρθηκε ο Νούρι Σαχίν!

Αποσύρθηκε ο Νούρι Σαχίν!

Ο Νούρι Σαχίν «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 33 ετών, αλλά θα συνεχίσει να υπηρετεί την Ατάλιασπορ από την θέση του προπονητή.

Τίτλοι τέλους για τον Νούρι Σαχίν. Το άλλοτε παιδί θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να βάλει τέλος στην πολύπαθη καριέρα του, η οποία σημαδεύτηκε από πολλούς τραυματισμούς.

Ο 33χρονος μπορεί να μην έκανε την καριέρα που ονειρευόταν αλλά αγωνίστηκε σε σπουδαία κλαμπ, όπως η Ντόρτμουντ, η Φέγενορντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Βέρντερ Βρέμης. Το καλοκαίρι του 2020, ο Γερμανός με τουρκική υπηκοότητα μέσος, επέστρεψε στην γειτονική χώρα για λογαριασμό της Ατάλιασπορ, με την φανέλα της οποίας κατέγραψε 50 εμφανίσεις και 4 ασίστ.

Ο ίδιος πάντως μπορεί να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, κλείνοντας οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του, αλλά δεν θα αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο, καθώς ανέλαβε προπονητής της ομάδας από την Αττάλεια.

Στην δεκαεπτάχρονη καριέρα του, σε σύνολο 428 παιχνιδιών, ο Σαχίν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 38 φορές ενώ μοίρασε και 69 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ