Γιαννακόπουλος – «Θέλω να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία»

Γιαννακόπουλος – «Θέλω να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία»

O Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη του μίλησε για τα όνειρα του στην προπονητική, ενώ δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει την Premier League.

O Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «planetfootball» μίλησε για τις φιλοδοξίες του στην προπονητική, ενώ ακόμα τόνισε πως κάποια στιγμή θα ήθελε να κατακτήσει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Μπόλτον, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος στο Euro του 2004.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο «planetfootball»:

«Η φιλοδοξία μου είναι κάποια στιγμή να γίνω πρωταθλητής στην Αγγλία, να κοουτσάρω παίκτες υψηλού επιπέδου και να κατακτήσω τίτλο στο Νησί».

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στον συγκεκριμένο σύλλογο. Υπήρχαν συμπαίκτες μου με μεγάλο ταλέντο όπως ο Οκότσα και άλλοι. Ο Σαμ Αλαρντάις είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Διατηρούμε επαφές ακόμη και σήμερα, έχουμε συχνή επικοινωνία».

«Είναι το επίκεντρο, όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά της καριέρας και των 23 παικτών που ήταν στην ομάδα. Είναι η απόλυτη ευχαρίστηση που μπορεί να βιώσει ένας παίκτης, ειδικά για μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα. Κανείς δεν περίμενε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα το θυμόμαστε για πάντα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ