Το όνειρο του Μπακασέτα στην Τουρκία (vids)

Το όνειρο του Μπακασέτα στην Τουρκία (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε δύο γκολ στο ντέρμπι με τη Φενέρ, έστειλε την Τράμπζονσπορ στην κορυφή του πρωταθλήματος και έδωσε συνέχεια στο... όνειρο που ζει στην Τουρκία!

Είναι ασταμάτητος. Και συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής. Όχι μόνο για την Τράμπζονσπορ, αλλά για όλο το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Ο λόγος φυσικά για τον Τάσο Μπακασέτα! Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ήταν για άλλη μία φορά ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα φώτα στο τούρκικο πρωτάθλημα με τα… καμώματα του.

Στο μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Τι και αν τα «καναρίνια» του Δημήτρη Πέλκα πήραν κεφάλι στο σκορ με το… καλημέρα.

Ο Μπακασέτας ήταν και πάλι εκεί και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους στην Τουρκία. Και για αυτό μιλάνε οι ίδιοι του οι αριθμοί! Με δύο γκολ του Έλληνα μεσοεπιθετικού, η Τράμπζονσπορ γύρισε… τούμπα το παιχνίδι και επικράτησε με 3-1 της Φενέρ, φτάνοντας στο μεγάλο «τρίποντο.

Μία νίκη που έφερε την ομάδα της Τραπεζούντας στην κορυφή της βαθμολογίας! Μία νίκη την οποία έδωσε στην Τράμπζονσπορ ο Μπακασέτας, καθώς ουσιαστικά τα δύο γκολ του Έλληνα ποδοσφαιριστή ήταν αυτά που έκριναν όλο το παιχνίδι και άλλαξαν τα δεδομένα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Ήδη ο Μπακασέτας είναι ο άνθρωπος του πρωταθλήματος! Σε αυτές τις πρώτες εννιά αγωνιστικές, ο 28χρονος, έχει στο πρωτάθλημα επτά γκολ και τρεις ασίστ. Πρώτος σκόρερ ολόκληρου του πρωταθλήματος, με τα νούμερα του να δείχνουν πως έχει τουλάχιστον συμμετοχή σε ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Από την ημέρα που ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ΑΕΚ και μετακόμισε στην Τουρκία, ζει το… όνειρο του! Με τη φανέλα της Αλάνιασπορ είχε συνολικά 21 γκολ και 12 ασίστ σε 65 συμμετοχές, έχοντας γενικότερα καταλυτικό ρόλο στην ομάδα.

Με την Τράμπζονσπορ έχει 13 γκολ και 8 ασίστ σε 32 συμμετοχές, με τον ρόλο του να είναι και πάλι κάτι παραπάνω από σημαντικός. Και αυτό το ξεκίνημα της σεζόν αφήνει υποσχέσεις για… τρελά νούμερα! Ήδη οι «σειρήνες» ακούγονται στην Τραπεζούντα για τον Μπακασέτα, που με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

Παράλληλα, έχει αποδειχθεί πως είναι και ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας, σε αυτά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς έχει σκοράρει τρεις φορές και έχει… σερβίρει ακόμη μία.

H χρημαστηριακή του αξία έχει φτάσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ και επαληθεύει τις εμφανίσεις και την… εκτόξευση του Μπακασέτα στην Τουρκία. Ο Έλληνας άσος ζει τις καλύτερες του ημέρες και δείχνει συνεχώς να βελτιώνεται και να ωριμάζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ