Μπέκαμ – Κοντά σε συμφωνία για να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ στο Κατάρ

Μπέκαμ – Κοντά σε συμφωνία για να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ στο Κατάρ

Πρόταση «χρυσάφι» έχει στα χέρια του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, προκειμένου να χαρίσει το πρόσωπό του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τους διοργανωτές, ώστε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του Κατάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Όπως υποστηρίζει η Sun, ο Άγγλος παλαίμαχος σούπερ σταρ αναμένεται το Νοέμβριο να υπογράψει συμβόλαιο ύψους 180 εκατ. ευρώ, έχοντας στα καθήκοντά του, την προώθηση όχι μόνο του Μουντιάλ αλλά και του πολιτισμού κι αθλητισμού του Κατάρ για μια δεκαετία. Ο Μπέκαμ μάλιστα είχε μεταβεί πρόσφατα στην Ντόχα προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους διοργανωτές.

Ο εμβληματικός πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας είχε εκφράσει αρχικά τις επιφυλάξεις του, λόγω της παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων αναφορικά με την αντιμετώπιση των γυναικών και των ομοφυλόφιλων στο Κατάρ, αλλά και των άθλιων συνθηκών εργασίας που έχουν καταγγελθεί στα έργα υποδομής για το Μουντιάλ, όπου έχουν χάσει τις ζωές τους χιλιάδες άνθρωποι.

Εντέλει, φαίνεται ότι έλαβε τις εγγυήσεις των διοργανωτών και της κυβέρνησης πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου προς αυτή την κατεύθυνση και μετά από συζήτηση με την οικογένειά του φημολογείται πως αποδέχτηκε την μυθική πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ