Πρόκριση στα πέναλτι για την Αναγέννηση

Πρόκριση στα πέναλτι για την Αναγέννηση

Την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία επικράτησε της Καλλιθέας στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4. Χωρίς τέρματα έληξε η κανονική διάρκεια (0-0).

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι της Καλλιθέας με σκορ 5-4.

Ο κόσμος της Αναγέννησης έδωσε δυναμικό παρών στο γήπεδο βλέποντας, την ομάδα της ΑΣΑ να παίρνει ακόμη μια πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου (είχε προηγηθεί η πρόκριση στην 4η φάση επί του Αλμωπόυ Αριδαίας).

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το ματς να λήγει χωρίς σκορ (0-0), ενώ το ίδιο συνέβη και στην παράταση, με τις ομάδες να λύνουν έτσι τις διαφορές τους στα πέναλτι με την ομάδα της Αναγέννησης να παίρνει την νίκη-πρόκριση.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Λαρέα, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πλέγας, Πολίτης, Μπραμπίγια, Μπιανκόνι, Αθανασιάδης

Καλλιθέα: Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ, Δούμτσης, Μάλτσι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ