Ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που λέει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος (Vid)

Ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που λέει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος (Vid)

Ο Τζος Κάβαλο έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο τα τελευταία χρόνια,που δηλώνει επίσημα πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Τζος Κάβαλο είναι Αυστραλός, αγωνίζεται ως αμυντικός στην Adelaide United και είναι ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όπου τα τελευταία χρόνια δηλώνει ανοιχτά,  ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος και αυτό είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζος Κάβαλο: 

«Επιτέλους νιώθω άνετα. Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι. Μέχρι σήμερα ζούσα μια διπλή ζωή. Έκρυβα αυτό που πραγματικά είμαι. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσω σε αυτό το σημείο να μπορώ να το πω, όμως είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ με την απόφαση που πήρα, να το δημοσιοποιήσω.

Εδώ και έξι χρόνια πολεμούσα τη σεξουαλικότητά μου, όμως πλέον αυτό σταματάει. Μεγαλώνοντας κρυβόμουν και φοβόμουν πως θα ήμουν ντροπιασμένος. Μεγάλωσα και ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ