Ηρακλής – Κιλκισιακός 5-1

Ηρακλής – Κιλκισιακός 5-1

Ο Ηρακλής φιλοδώρησε τον Κιλκισιακό με πέντε γκολ (5-1) σ' ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και γκολ που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Ο Ηρακλής νίκησε με εμφατικό τρόπο τον Κιλκισιακό (5-1) σ’ ένα χορταστικό ματς από άποψη φάσεων και γκολ.

Οι Θεσσαλονικείς, από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, έδειξαν πως στο μυαλό τους είχαν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και με τρεις παίκτες που έκαναν το ντεμπούτο τους, τους Αθανασίου, Καραντασιάδη και Παπαδόπουλο, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Μάλιστα ο τελευταίος στο 7ο λεπτό άνοιξε λογαριασμό με την «κυανόλευκοι» φανέλα, πετυχαίνοντας το 1-0 με όμορφο πλασέ έπειτα από πάσα του Σαββελίδη. Στο 44′ ήρθε και το δεύτερο τέρμα με τον Υφαντίδη να κάνει την κούρσα από τα δεξιά και τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Κιλκισιακού, με τον Παλάσκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Γηραιός μπήκε πιο χαλαρός με αποτέλεσμα στο 46ο λεπτό ο Κιλκισιακός να μειώσει σε 2-1, με κεφαλιά του Ραφαηλίδη. Δύο λεπτά αργότερα ο Υφαντίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, όμως στο κόρνερ που προέκυψε από τη χαμένη ευκαιρία του Υφαντίδη, ο Ρόβας με εναέριο πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 3-1.

Ο Ηρακλής ανέβασε στη συνέχεια ρυθμό και πίεσε την εστία του Κολιοφούκα. Ο Ρόβας στο 85ο λεπτό με κοντινό πλασέ έκανε το 4-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ ενώ στο 93΄ ο Κρυστάλλης, σε σχεδόν κενή εστία, μετά από εξαιρετικό μπάσιμο του Ρεβυθόπουλου από δεξιά και παράλληλη μπαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (83΄Στεφανής), Ρόβας, Αθανασίου Π., Παπαδόπουλος (87΄Κρυστάλλης),  Σαββελίδης (45΄Πτηνόπουλος), Υφαντίδης

Κιλκισιακός: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Καρασίμος, Καθάριος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ