Ενοχλήσεις για Σωκράτη, Εμβιλά – Τι λένε οι γιατροί του Ολυμπιακού

Ενοχλήσεις για Σωκράτη, Εμβιλά – Τι λένε οι γιατροί του Ολυμπιακού

Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιαν Εμβιλά δέχθηκαν δύο πολύ σκληρά χτυπήματα στους αστραγάλους τους, είχαν ενοχλήσεις μετά το ματς, αλλά ο Χρήστος Θέος δεν ανησυχεί.

Ανησυχία επικράτησε στον Ολυμπιακό στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπεσε στο χορτάρι, μετά από άσχημο πάτημα του Ντέρεκ Κορνέλιους στον αστράγαλο. Ο παίκτης της ομάδας του Αγρινίου πήρε κάρτα, το παιχνίδι συνεχίστηκε και δευτερόλεπτα μετά τελείωσε. Αλλά ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών έπεσε πάλι στο χορτάρι.

Ο Σωκράτης έμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε να πονάει. Το χτύπημα ήταν στον αστράγαλο. Και η ενόχληση ήταν έντονη. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο έτρεξε στον έμπειρο στόπερ του Ολυμπιακού. Ο οποίος σηκώθηκε μετά από 2-3 λεπτά και πήγε κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια των Ερυθρόλευκων. Με την ανησυχία να παραμένει.

Ανησυχία, ωστόσο, υπήρξε και για άλλον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γιαν Εμβιλά. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ακριβώς στην τελευταία φάση του 45λεπτου, ο Γάλλος δέχθηκε ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα στον αστράγαλο από τον Φλόρες, ο οποίος επίσης πήρε κίτρινη κάρτα.

Το χτύπημα ήταν πάρα πολύ άσχημο και προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του ιατρικού τιμ, καθώς ο μέσος του Ολυμπιακού σφάδαζε στο χορτάρι. Μετά από λίγο σηκώθηκε και πήγε κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έγινε και επίδεση του αστραγάλου του. Μάλιστα, ο Εμβιλά μπορεί να ολοκλήρωσε το παιχνίδι κανονικά, αλλά στο τέλος είχε ενοχλήσεις.

Τι αναφέρει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τον Σωκράτη και τον Εμβιλά; Ότι τα χτυπήματα όντως ήταν σκληρά και επικίνδυνα, αλλά και ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η παρουσία τους στον «τελικό» με την Αϊντραχτ την ερχόμενη Πέμπτη, στο κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι τραυματισμοί τους δεν είναι τόσο σημαντικοί, που να τους αφήσουν εκτός προπονήσεων. Και τη Δευτέρα αναμένεται να μπουν κανονικά στο πρόγραμμα του Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ