Ο Περέιρα… διώχνει τον Πέλκα από την Φενέρμπαχτσε!

Ο Περέιρα… διώχνει τον Πέλκα από την Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία ο διεθνής άσος δεν περνάει καθόλου καλά με τον Βίτορ Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε και σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει.

«Βόμβα» από την Τουρκία για τον Δημήτρη Πέλκα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Sozcu», ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει με τον Βίτορ Περέιρα και σκέφτεται ακόμα και να ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου προπονητή ο διεθνής άσος μετράει μόλις εννιά συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Europa League εκ των οποίων μόνο τις τέσσερις ξεκίνησε βασικός. Σε αντίθεση με όσα συνέβαιναν την προηγούμενη σεζόν όπου με τον Ερόλ Μπουλούτ είχε 34 συμμετοχές με 8 γκολ και 7 ασίστ.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ο Πέλκας θεωρεί πως στο σύστημα που παίζει ο Περέιρα δεν μπορεί να αποδώσει όπως μπορεί κι έτσι δεν αποκλείεται άμεσα να έχει κουβέντα με τη διοίκηση. Πάντως μετά και την τελευταία ήττα της Φενέρ από την Κόνιασπορ, ο Περέιρα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση με διάφορα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα να τον θεωρούν τελειωμένο.

Οπότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ενδεχόμενες εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι που ίσως φέρουν και ανατροπή στην υπόθεση του Πέλκα. Τέλος, το δημοσίευμα στέκεται στην πρόταση εννιά εκατ. ευρώ που είχε η Φενέρ στην αρχή της σεζόν για τον 28χρονο άσο αλλά την είχε απορρίψει τότε γιατί τη θεώρησε χαμηλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ