Αντσελότι – «Είναι καλό που οι οπαδοί μας ξυπνούν με αποδοκιμασίες»

Αντσελότι – «Είναι καλό που οι οπαδοί μας ξυπνούν με αποδοκιμασίες»

Ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του μετά την νίκη της Ρεάλ επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ,τόνισε πως οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ενεργοποίησαν τους παίκτες του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά κατάφερε να πάρει την νίκη επί της Σαχτάρ(2-1) και να βάλει της βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 39’με τον Φερνάντο «παγώνοντας» προσωρινά το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για να έρθει στο 75′ ο Καρίμ Μπενζεμά να κάνει το 2-1 για την «Βασίλισσα» με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο προπονητής της Ρεάλ,Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί, οι οποίοι τόνισε ότι με τα σφυρίγματα και τις αποδοκιμασίες του, βοήθησαν την ομάδα να αφυπνιστεί όταν είχε αρχίσει να οπισθοχωρεί.

«Ξέρω πολύ καλά την ατμόσφαιρα εδώ. Απαιτεί πολλά από εμάς και είναι καλό γιατί μάς δίνει κίνητρο. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια δεν ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα. Είναι καλό που οι οπαδοί μάς ξυπνούν με αποδοκιμασίες», ανέφερε o 62χρονος τεχνικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ