Λουί Σαχά για Ρονάλντο – «Είναι εξωγήινος,σε οποιαδήποτε ομάδα και να πάει θα σκοράρει πάντα γκολ»

Λουί Σαχά για Ρονάλντο – «Είναι εξωγήινος,σε οποιαδήποτε ομάδα και να πάει θα σκοράρει πάντα γκολ»

Ο Παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου σταρ.

Ο Λουί Σάχα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο,τονίζοντας πως ο Όλε Σόλσκιερ θα πρέπει να αισθάνεται αρκετά τυχερός για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ. Ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεχωρίζει για την αφοσίωση του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «εξωγήινο».

«Ο Σόλσκιερ πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Ρονάλντο, γιατί είναι εξωγήινος. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα ή πρωτάθλημα και θα σκοράρει πάντα γκολ. Έχει την αφοσίωση και τη θυσία που κανένας άλλος δεν έχει. Και αν υπάρχει παίκτης με επιρροή στον κόσμο, αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε ο Σάχα.

Ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην τετραετία 2004/2008 κατά την οποία συνυπήρξαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η σχέση μου μαζί του ήταν εύκολη γιατί εργαζόμασταν και οι δύο σκληρά. Αν δεν σου αρέσει ως συμπαίκτης, είναι επειδή δεν δουλεύεις σκληρά, είναι τόσο απλό. Είναι αδύνατο να τον ακολουθήσεις. Μετά από 90 λεπτά νιώθεις ότι μπορεί ακόμα να τα καταφέρει. Βάζει ένα γκολ και αν πρέπει να σκοράρει πέντε σε ένα παιχνίδι, το κάνει. Είναι μηχανή!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ