Και η Παλμέιρας στο… κόλπο για τον Καβάνι

Και η Παλμέιρας στο… κόλπο για τον Καβάνι

Την ώρα που Μπόκα Τζούνιορς και Μπαρτσελόνα φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Έντισον Καβάνι, μπαίνει... σφήνα και η Παλμέιρας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κράτησε το καλοκαίρι στο δυναμικό της τον Έντινσον Καβάνι, αλλά τα ΜΜΕ της Αργεντινής επιμένουν πως ο «Ματαδόρ» θα φορέσει τον Ιανουάριο τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Ο 33χρονος Ουρουγουανός φορ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο με τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και θέλει να φύγει από το Μάντσεστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Εκτός από το έντονο ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Express» αναφέρει πως και η Παλμέιρας, του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα, μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του και μάλιστα παράγοντες της βραζιλιάνικης ομάδας πρόκειται το επόμενο διάστημα να ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ για να συναντηθούν με τον 34χρονο Ουρουγουανό σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ