Ελλάδα U21 – Λευκορωσία U21 2-0

Ελλάδα U21 – Λευκορωσία U21 2-0

Η Εθνική Ελπίδων με μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα της Λευκορωσίας με 2-0 και σκαρφάλωσε προσωρινά στην κορυφή του ομίλου.

Η Εθνική Ελπίδων ήταν σοβαρή, επέβαλε την ανωτερότητά της στο γήπεδο και όπως έγινε και πριν από μερικές εβδομάδες εκτός έδρας επικράτησε εκ νέου της Λευκορωσίας με 2-0 και συνέχισε την αήττητη πορεία της στην προκριματική φάση του Euro 2022.

Ο αγώνας

Η Εθνική Ελπίδων κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 16ο λεπτό με τον Σουρλή . Ο Φώτης Ιωαννίδης με μια εξαιρετική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε την μπάλα στον Σουρλή, που από το ύψος της μικρής περιοχής και με πλάτη στην εστία, έκανε το 1-0. Μάλιστα η Εθνική θα μπορούσε από ο πρώτο ημίχρονο να έχει διπλασιάσει τα τέρματα της, όμως ο Κανελλόπουλος έχασε σπάνια ευκαιρία μετά από εξαιρετική σέντρα του Ζαγαρίτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Εθνική, καθώς μόλις στο 52ο λεπτό έκανε το 2-0 στο παιχνίδι, όταν και πάλι ο Φώτης Ιωαννίδης γύρισε την μπάλα σωστά στον Μπότο, που έκανε το σουτ διαμορφώνοντας το 2-0, αφού υπήρξε κόντρα και στον Λευκορώσο αμυντικό, Νικίτα Σουπράνοβιτς.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο και έτσι το 2-0 μέχρι την λήξη με την Εθνική να παίρνει σπουδαία νίκη και να βρίσκεται προς το παρόν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Εθνική Ελπίδων είναι την προσεχή Τρίτη (16/11, 16:00) κόντρα στην Ισλανδία στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, προκρίνεται αυτόματα στην τελική φάση, ενώ οι 8 δεύτεροι θα παίξουν για τέσσερα εισιτήρια σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης (84’ Θυμιάνης), Μιχαηλίδης, Διαμαντης, Ζαγαρίτης, Χριστόπουλος, Τσιγγάρας, Σουρλής (73’ Σαρδέλης), Κανελλόπουλος, Μπότος, Ιωαννίδης (55’ Τερεζίου).

Η βαθμολογία του ομίλου: 
1.Ελλάδα 11 (10-1) σε 5 ματς

2.Πορτογαλία 9 (13-0) σε 3 ματς

3.Κύπρος 7 (12-0) σε 3 ματς

4.Ισλανδία 7 (6-3) σε 4 ματς

5.Λευκορωσία 3 (7-7) σε 5 ματς

6.Λίχτενσταϊν 0 (0-37) σε 6 ματς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ