Τρελά λεφτά για τον Αμπέλ Φερέιρα!

Τρελά λεφτά για τον Αμπέλ Φερέιρα!

Η Αλ Νασρ προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Παλμέιρας για να πάρει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Στο στόχαστρο της Αλ Νασρ βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που εργάζεται στην βραζιλιάνικη Παλμέιρας και συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο της, βλέπει τις μετοχές του να έχουν ανέβει μετά τα αποτελέσματα που έχει φέρει με τον σύλλογό του.

Σύμφωνα με τα media στη Βραζιλία, πριν από μερικές μέρες υπήρξε απευθείας επαφή της Αλ Νασρ με τον Πορτογάλο τεχνικό προκειμένου οι Σαουδάραβες να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του και να δουν αν υπάρχει ελεύθερο… πεδίο δράσης.

Αμέσως μετά φέρεται πως υπήρξε κίνηση προς την Παλμέιρας, με την Αλ Νασρ να της προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ ώστε να «σπάσει» το συμβόλαιο του Αμπέλ και να τον κάνει δικό της.

Σημειώνεται πως η συνεργασία του Φερέιρα με την Παλμέιρας ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως έχει δείξει η ιστορία, ο Πορτογάλος δεν διστάζει να κάνει αλλαγές και να αποχωρεί από τους συλλόγους του ακόμα και μεσούσης της σεζόν.

Αν ο Φερέιρα, πάντως, πάει στην Αλ Νασρ θα αντικαταστήσει έναν συμπατριώτη του, καθώς εκεί βρίσκεται ο Πέδρο Εμανουέλ. Ο τελευταίος ανέλαβε τα ηνία πριν από έναν μήνα, ωστόσο η πορεία της ομάδας δεν έχει ικανοποιήσει τη διοίκηση. Η Αλ Νασρ βρίσκεται στην 9η θέση με 13 βαθμούς, δέκα λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ