Χάος στο Κατάρ – Τι συμβαίνει με το Μουντιάλ

Χάος στο Κατάρ – Τι συμβαίνει με το Μουντιάλ

Ένα χάος επικρατεί στο Κατάρ περίπου έναν χρόνο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Σχεδόν ένας χρόνος μένει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και όπως φαίνεται, τα προβλήματα αντί να μειώνονται… αυξάνονται για τους διοργανωτές.

Το Κατάρ, το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής για τη μεταχείρισή του προς τους μετανάστες εργάτες στα εργοτάξια, ελπίζει ότι το τουρνουά θα προσελκύσει 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες, περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού του.

Ωστόσο, προέκυψε ακόμη ένα ζήτημα στους διοργανωτές, οι οποίοι ανέφεραν στο «Reuters« πως θα μπορούν να προσφέρουν έως και 130.000 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων.

«Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν η διοργανώτρια χώρα δίνει υποσχέσεις για διαθέσιμα και οικονομικά καταλύματα και μετά πλησιάζουμε σε ένα τουρνουά και βλέπουμε έλλειψη», δήλωσε ο Ρόναν Εβιάν, εκτελεστικός διευθυντής του Football Supporters Europe, ενός δικτύου Ευρωπαίων οπαδών ποδοσφαίρου.

Το Κατάρ θα έχει λιγότερα από 50.000 δωμάτια ξενοδοχείων έτοιμα μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Qatar Tourism. Δύο κρουαζιερόπλοια, το ένα ακόμη υπό κατασκευή στη Γαλλία, και βίλες και διαμερίσματα, θα παρέχουν τουλάχιστον άλλα 64.000 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία θα διαχειρίζεται η Accor, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ