Βόλφσμπουργκ – Χέρτα 3-3

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα 3-3

Σ' ένα ματς που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει Βόλφσμπουργκ και Χέρτα έμειναν στο 3-3, δείχνοντας σε όλους τις επιθετικές αρετές τους.

Ένα από τα καλύτερα ματς, ως τώρα της σεζόν στην Γερμανία, πρόσφεραν απλόχερα σε όλους Βόλφσμπουργκ και Χέρτα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga με τις δύο ομάδες να μένουν στο 3-3.

Όπως καταλαβαίνει κανείς από το τελικό αποτέλεσμα οι επιθετικοί και των δύο ομάδων είχαν… κέφια. Σε αντίθεση με τους αμυντικούς που δεν έκοβαν ούτε με… βαλέ!

Πιο αναλυτικά, η Χέρτα έπιασε στον «ύπνο» τους «λύκους», αφού στο 1′ ο Ιμπίσεβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν. Άργησαν, αλλά αντέδρασαν.

Έτσι, πριν τελειώσει το πρώτο μέρος έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία με τον Μαλί στο 41′ και πήραν το προβάδισμα με τον Γκόμες στο 44′. Ωστόσο, η ομάδα του Βερολίνου δεν τα παράτησε και έδειξε χαρακτήρα.

Απάντησε με τον Ρεκίκ στο 53′ με τους γηπεδούχους να σημειώνουν το 3-2 με το τέρμα του Οριγκί στο 60′. Το ματς ήταν ανοιχτό και όλα έδειχναν ότι θα βλέπαμε και άλλα γκολ. Και όντως έτσι ήταν, μιας και στο 83΄ο Σέλκε με ωραίο τρόπο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ