Νεαρός ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών

Νεαρός ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών

Ο 17χρονος Λούκας Γκονζάλες έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών καθώς έφευγε από την προπόνηση της ομάδας του.

Σοκ επικρατεί στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες, έπειτα από την είδηση του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή Λούκας Γκονζάλες, μετά από σφαίρες αστυνομικών. Ο 17χρονος ο οποίος αγωνιζόταν με την φανέλα της Μπαράκας Σέντραλ ομάδα δεύτερης κατηγορίας, κατέληξε έπειτα από πυρά που δέχθηκε στο κεφάλι από αστυνομικών.

Το συμβάν σημειώθηκε την Τετάρτη(17/11) όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα και τρεις ακόμη πολιορκήθηκε από περιπολικό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πυροβολισμοί, με τον Λούκας Γκονζάλες να δέχεται μια σφαίρα στο κεφάλι και να πέφτει νεκρός.

Τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο έχουν συλληφθεί, ενώ η οικογένεια του θύματος ισχυρίζεται πως ο νεαρός άσος δεν έκανε τίποτα παράνομο και απλώς βρισκόταν καθ’ οδόν για το σπίτι του.

Οι τρεις αξιωματικοί από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως ακολούθησαν το αυτοκίνητο, καθώς αυτό εκτελούσε περίεργους ελιγμούς κατά τη διάρκεια της πορείας του.

Τέλος κατά την κατάθεση τους τόνισαν ότι ένας από τους επιβάτες έβγαλε όπλο από την τσέπη, κάτι που οι τρεις συλληφθέντες αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ