Τεσσάρα στον ΟΦΗ η Κ15 του Ολυμπιακού (1-4)

Τεσσάρα στον ΟΦΗ η Κ15 του Ολυμπιακού (1-4)

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εκτός έδρας του ΟΦΗ με 4-1, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με… σπασμένα τα φρένα συνεχίζει η Κ15 του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησαν στο Ηράκλειο του ΟΦΗ με 4-1 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου μπήκε στο παιχνίδι με τον αέρα του φαβορί και «καθάρισε» το ματς από το ημίχρονο, αφού ολοκλήρωσε το πρώτο 45άλεπτο μπροστά στο σκορ με 3-0.

Ο Κτενάς «σέρβιρε» τα δύο πρώτα γκολ σε Δαρβίρα (2’) και Καρακώστα (22’) ενώ ο Κωστούλας στο 29’ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σταυρόπουλου για να πετύχει τρίτο τέρμα. Στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου μέρους και πάλι ο Κωστούλας ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ ενώ παράλληλα ο Κτενάς μοίρασε την τρίτη του ασίστ στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 60ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Πάντος): Γεωργακόπουλος (41’ Πανωρηός), Σκουρόπουλος (54’ Ρουμελιώτης), Γιωτόπουλος, Σουλανιάκου, Καρκατσάλης (60’ Θεοδωρίδης), Καρακώστας, Οσάφι (48’ Μιχαηλίδης), Τζώρτζης, Κωστούλας, Δαρβίρας (41’ Τζερεβελάκης), Κτενάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ