Πρόεδρος Μπελενένσες – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αξιοπρέπεια στη ζωή μου»

Πρόεδρος Μπελενένσες – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αξιοπρέπεια στη ζωή μου»

Ο πρόεδρος της Μπελενένσες, Ρουί Πέντρο Σοάρες, στάθηκε στην αξιοπρεπή συμπεριφορά των παικτών του μετά την οριστική διακοπή του αγώνα με την Μπενφίκα.

Παρά το γεγονός ότι στις τάξεις της η Μπελενένσες έχει 14 παίκτες θετικούς στο κορωνοϊό, το παιχνίδι με την Μπενφίκα ξεκίνησε κανονικά, με τους τους γηπεδούχους να κατεβαίνουν με εννέα παίκτες και δύο τερματοφύλακες.

Ωστόσο, το παιχνίδι διακόπηκε στο 48ο λεπτό λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστών, με το σκορ στο 7-0 υπέρ των «Αετών».

Ο πρόεδρος της Μπελενένσες μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης  στάθηκε στην αξιοπρεπή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

«Η πρώτη δήλωση είναι για τους παίκτες μου. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο σαράντα οκτώ χρόνια και δεν έχω ξαναδεί παίκτες τόσο άξιους όσο αυτοί που αναγκάστηκαν να παίξουν.

Για αυτούς, ένα αίσθημα βαθιάς κατανόησης, έδειξαν σε όλους τι σημαίνει να έχεις αξιοπρέπεια. Δεν θα μιλήσω για κανονισμούς και ημερολόγια. Παίξαμε εδώ σήμερα, ήταν κρίμα, εκτός από τους παίκτες που εμφανίστηκαν. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αξιοπρέπεια στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Ρουί Πέντρο Σοάρες.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Eίναι ντροπή για όλους μας το γεγονός ότι διεξήχθη αυτό το παιχνίδι εκτός από τους εννιά παίκτες μας που εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Νωρίς το απόγευμα ζητήσαμε από τη Λίγκα να αναβάλει το παιχνίδι. Μας μεταφέρθηκε πως είχαμε εννιά παίκτες. Η Λίγκα μάς είπε ‘έχετε εννιά παίκτες’. Η άλλη εναλλακτική ήταν να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ