Φερέιρα – «Ανεβήκαμε και κατακτήσαμε άλλο ένα βουνό»

Φερέιρα – «Ανεβήκαμε και κατακτήσαμε άλλο ένα βουνό»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, που οδήγησε την Παλμέιρας στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες για δεύτερη σερί χρονιά, αποθέωσε την ομάδα του.

Η Παλμέιρας επικράτησε της Φλαμένγκο με 2-1 στην παράταση του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες και διατήρησε τα σκήπτρα στη Νότια Αμερική.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος οδήγησε την Παλμέιρας στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες για δεύτερη διαδοχική σεζόν, με μια ανάρτηση του στα social media αποθέωσε τόσο τους παίκτες του όσο και ολόκληρη την ομάδα.

«Φτάσαμε εδώ που είμαστε χάρη στις πολύ ισχυρές συμπεριφορές και στάσεις μας: μια σπουδαία ένωση, μείναμε ενωμένοι, ένα πολύ ισχυρό επίπεδο αφοσίωσης, μια μεγάλη ικανότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Είχαμε πολλά εμπόδια, αλλά και πολλή υποστήριξη και πολλοί άνθρωποι ήταν πάντα δίπλα μας: ο καθένας από τους παίκτες, ο πρόεδρος, ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο, οι οικογένειές μας, οι υπάλληλοι, οι οπαδοί μας…

Ανεβήκαμε και κατακτήσαμε άλλο ένα βουνό, πήγαμε όλες μας τις στάσεις σε άλλο επίπεδο: ακόμα περισσότερη ένωση, ακόμα πιο ενωμένοι, ακόμα περισσότερη αφοσίωση, ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Όπως είπα σε όλους τους ανθρώπους μας πριν από το σημερινό παιχνίδι, έπρεπε να τους κοιτάξουμε στα ίσα και να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό τοίχος από ανθρώπινους βράχους, έναν όρκο ότι θα χρησιμοποιούσαμε όλους τους πόρους μας, όλες μας τις δυνάμεις, για να πετύχουμε αυτή τη νίκη.

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον; ΝΑΙ! Εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας; ΝΑΙ!

Είμαστε όλοι ένα, πάντα δεσμευόμασταν να συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία μας και να προστατεύουμε αυτό που είναι δικό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ