Ρουί Κόστα – «Μαύρη σελίδα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, δεν ήταν ευθύνη της Μπενφίκα»

Ρουί Κόστα – «Μαύρη σελίδα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, δεν ήταν ευθύνη της Μπενφίκα»

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Μανουέλ Ρουί Κόστα, χαρακτήρισε ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Μπελενένσες.

Ο Μανουέλ Ρουί Κόστα πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στην περιβόητη αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπελενένσες, όπου η τελευταία κατέβηκε με εννέα παίκτες  στο ματς λόγω 14 κρουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτες της και το ματς διακόπηκε στο 48ο λεπτό, με το σκορ 7-0 υπέρ των «Αετών».

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα χαρακτήρισε ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου τα όσα έγιναν, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν φέρει καμία ευθύνη.

«Είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ποτέ δεν ερωτηθήκαμε να αναβάλουμε την αναμέτρηση. Η Μπενφίκα συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς με τον ίδιο τρόπου που υποχρεώθηκε η Μπελενένσες να παίξει.

Δεν έχει νόημα να διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα. Αυτό δεν μας χαροποιεί καθόλου. Δεν ήταν δική μας ευθύνη να αναβάλουμε το παιχνίδι. Λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι δεν γνωρίζαμε καν πόσους παίκτες θα παρατάξει η Μπελενένσες», ανέφερε χαρακτηριστικά .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ