Πόστο – έκπληξη για τον Αλέξη Αλεξανδρή – Τι ρόλο αναλαμβάνει

Πόστο – έκπληξη για τον Αλέξη Αλεξανδρή – Τι ρόλο αναλαμβάνει

Σε ρόλο έκπληξη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Αλεξανδρής.

Σε νέες περιπέτειες ο Αλέξης Αλεξανδρής! Μετά το πέρασμα του από τον Αμαρυνθιακό, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου από έναν ρόλο – έκπληξη. Όπως έγινε γνωστό, ο Αλεξανδρής θα αναλάβει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου στον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας.

Ο πρώην επιθετικός των ερυθρόλευκων βρέθηκε στα γραφεία των Θεσσαλών και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο διεθνής βετεράνος άσος με τις τόσες παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνει Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος. Ο Αλεξανδρής, που σημειωτέον είναι κάτοχος και του PRO θα έχει τον ιδιαίτερο ρόλο να βοηθήσει με τις γνώσεις του, τόσο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει χαρούμενη που εντάσσει στην δύναμη της, μια πανελλήνιας αναγνώρισης, ποδοσφαιρική μορφή και ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία, για το καλό του Απόλλωνα. Ο Αλέκος Αλεξανδρής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε – μάλιστα – ευρεία συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας, με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ