Καν για Χρυσή Μπάλα – «Συγχαρητήρια στον Μέσι, αλλά το άξιζε ο Λεβαντόφσκι» (pics)

Καν για Χρυσή Μπάλα – «Συγχαρητήρια στον Μέσι, αλλά το άξιζε ο Λεβαντόφσκι» (pics)

Ο Όλιβερ Καν έδωσε συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας, όμως τόνισε ότι το φετινό βραβείο το άξιζε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Όλιβερ Καν έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του, όμως παράλληλα τόνισε ότι αυτή τη φορά δεν το άξιζε, καθώς το φετινό βραβείο έπρεπε να το λάβει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Επιπλέον, ο θρύλος της Μπάγερν ξεκαθάρισε πως ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών βρίσκεται ήδη στην κορυφή του ποδοσφαίρου και χωρίς το συγκεκριμένο βραβείο στα χέρια του.

«Συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άξιζε τη Χρυσή Μπάλα, όπως άξιζε και πήρε το βραβείο του καλύτερο επιθετικού της χρονιάς, γιατί τα πηγαίνει εξαιρετικά κάθε μέρα εδώ και χρόνια.

Ακόμη και χωρίς τη Χρυσή Μπάλα, ο Λεβαντόφσκι έχει φτάσει εδώ και καιρό στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω πόσα ρεκόρ θα κάνει με τον σύλλογό μας στο μέλλον. Θα είναι και πάλι υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα, το επόμενο έτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όλιβερ Καν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ