Με απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί ο Δικέφαλος απέναντι στην ΑΕΛ(01/12) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα και όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη και να επικεντρωθεί στα επερχόμενα ματς αρχή γενομένης από την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ραζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία της εν όψει της αναμέτρησης με τους βυσσινί με το σημερινό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία να περιλαμβάνει τακτική προσέγγιση τόσο σε επίπεδο ανασταλτικής λειτουργίας όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Λάρισα. Εκτός έμειναν οι Πασχαλάκης – Βαρέλα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική συνέχισε ατομικό πρόγραμμα όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο από το ματς με τη Σλόβαν. Επίσης εκτός έμεινε και ο   Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο είναι ακόμα ανέτοιμος.

Τέλος νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα ο οποίος μετά τον ντέρμπι με τον Άρη ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Ο Ρουμάνος υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ωστόσο προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Λύρατζης , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ