Σκέψη να δοθεί… αναδρομικά η «Χρυσή Μπάλα» του 2020 στον Λεβαντόφσκι

Σκέψη να δοθεί… αναδρομικά η «Χρυσή Μπάλα» του 2020 στον Λεβαντόφσκι

Δεν έχει ακόμα κοπάσει ο «θόρυβος» από την κατάκτηση της έβδομης «Χρυσής Μπάλας» του Λιονέλ Μέσι, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έρχεται δεύτερος και στο «France Football» σκέφτονται να δώσουν στον Πολωνό αυτήν που δεν πήρε το 2020.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την 7η «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έρχεται δεύτερος στην ψηφοφορία κσι πολλοί δεν είδαν με θετικό μάτι το αποτέλεσμα, σπεύδοντας να διαμαρτυρηθούν υπέρ του φορ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πολωνός πήρε το νεοσύστατο βραβείο του καλύτερου σκόρερ, αλλά σε κανέναν δεν άρεσε το γεγονός ότι στην ουσία έφυγε με «άδεια χέρια», ενώ δεν διεκδίκησε καν εκείνη του 2021 καθώς ο κορωνοϊός ανέβαλε την τελετή της περσινής χρονιάς, με τον Μέσι μάλιστα να λέει κατά τη διάρκεια της απονομής, ότι ο αντίπαλός του θα έπρεπε να την έχει κατακτήσει.

Εν μέσω όλης αυτής της κατακραυγής, οι υπεύθυνοι του γαλλικού περιοδικού «France Football» σκέφτονται να του δώσουν το βραβείο που δεν πήρε το 2020, συμφωνώντας και επικροτώντας τον Αργεντινό.

Ο διευθυντής του περιοδικού, Πασκάλ Φερέ, δήλωσε σχετικά:

«Aυτό που είπε (σ.σ. ο Μέσι) είναι ευγενικό και έξυπνο. Πρέπει να το σκεφτούμε και να πάρουμε γρήγορα απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ