Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!

Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ο Λιονέλ Μέσι, καθώς το 2017 προχώρησε στην αγορά ενός τετράστερου ξενοδοχείου το οποίο πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Θύμα απάτης έπεσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το 2017 κλήθηκε να αγοράσει ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων έξω από τη Βαρκελώνη, έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίος όμως πρόκειται να… κατεδαφιστεί. Δείχνοντας πως ο Αργεντίνος μπορεί μέσα στο γήπεδο να «μαγεύει», όμως επιχειρηματικά έχει τα θεματάκια του.

Η ιστορία, που αποκαλύφθηκε μέσω της «El Confidencial», είναι αρκετά περίπλοκη και ξεκινά πίσω στο 2009, όπου ο επιχειρηματίας Φρανθίσκο Σάντσεθ Ροντρίγκεθ θέλησε να χτίσει ένα ξενοδοχείο ζητώντας άδεια από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Ωστόσο δεν είχαν τηρηθεί οι κανονισμοί για τη δομή του κτηρίου όπως καθόριζε ο νόμος.

Το πρόβλημα ήταν πως από τη μία πλευρά τα μπαλκόνια στο «MiM Sitges» (όπως ονομάστηκε) εξέχουν δύο μέτρα από την πρόσοψη, κάτι που δεν επιτρέπεται λόγω των κανονισμών που υπάρχουν. Το 2011 ο Ροντρίγκεθ προσπάθησε να νομιμοποιήσει το κτήριο, όμως το συμβούλιο αρνήθηκε και διέταξε να γκρεμιστεί.

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο δεν επέτρεπε να γκρεμιστούν μόνο τα μπαλκόνια, καθώς υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης του κτηρίου, μιας και είναι ενιαία με την υπόλοιπη οικοδομή. Ο Ισπανός επιχειρηματίας κινήθηκε νομικά κατά του συμβουλίου όμως έχασε. Παρόλα αυτά συνέχιζε κανονικά να λειτουργεί το ξενοδοχείο βάζοντας λουλούδια στα μπαλκόνια για να μην πηγαίνει ο κόσμος.

Ωστόσο, μετά από όλα αυτά ο Ροντρίγκεθ κατάφερε να το πουλήσει στο Λιονέλ Μέσι έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ και ξεφορτώθηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο το… καταδικασμένο κτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ