Ρονάλντο – «Ήθελα να αγοράσω ομάδα από Αγγλία ή Πορτογαλία πριν τη Βαγιαδολίδ»

Ρονάλντο – «Ήθελα να αγοράσω ομάδα από Αγγλία ή Πορτογαλία πριν τη Βαγιαδολίδ»

Ο Ρονάλντο Ναζάριο προχώρησε στην αποκάλυψη πως ήθελε να αγοράσει ομάδα απο την Αγγλία ή την Πορτογαλία ωστόσο, κατέλξε στην αγορά της Βαγιαδολίδ.

Το «φαινόμενο» βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της Βαγιαδολίδ από το 2018 ωστόσο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος πριν πάρει στα χέρια του την τύχη των Ισπανών ψάχτηκε να αγοράσει ομάδα μέχρι και στις ΗΠΑ.

«Είχα μία συνάντηση με τον πρόεδρο του MLS και μοιράστηκε τις ιδέες του μαζί μου: ‘Μπορείς να κερδίσεις ό,τι θέλεις, αλλά αν δεν έχεις 70 εκατομμύρια ευρώ για το franchise, δεν πας πουθενάς’. Αυτό με έκανε να παραιτηθώ από το πρότζεκτ» ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πού προσανατολίστηκε όταν εγκατέλειψε το πλάνο του MLS: «Έψαξα πολύ, στην Championship αλλά όλα ήταν πολύ ακριβά. Έπειτα ξεκίνησα να ψάχνω στην Πορτογαλία και την Ισπανία, όπου οι τιμές ήταν πιο προσιτές. Σκέφτηκα πως η Βαγιαδολίδ είναι μιάμιση ώρα μακριά από τη Μαδρίτη και ότι είναι ιστορικό κλαμπ στην Ισπανία».

Ο Ρονάλντο μίλησε για τα χρήματα που χρειάστηκε να δώσει προκειμένου να αγοράσει τη Βαγιαδολίδ:«Την αγόρασα για 30 εκατομμύρια, όμως υπήρχε χρέος 25 εκατομμυρίων ευρώ και είχα μόλις δύο παίκτες, μιας και οι υπόλοιποι ήταν δανεικοί».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να αγοράσει και δεύτερη ομάδα απάντησε: «Όλα τα λεφτά μου είναι στην Βαγιαδολίδ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ