Εκτός έδρας νίκη για την Αντβέρμπ πριν τον Ολυμπιακό (pic,vid)

Εκτός έδρας νίκη για την Αντβέρμπ πριν τον Ολυμπιακό (pic,vid)

Η Αντβέρμπ επικράτησε με 1-0 στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Μπέρσχοτ για την 17η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος. Σκόρερ για την Αντβέρμπ ο Ναϊγκολάν στο 59'.

Με «λυτρωτή» τον Ράτζα Ναϊγκολάν ο οποίος σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα η Αντβέρμπ κατάφερε να φύγει με σπουδαίο διπλό με 1-0 από την έδρα της Μπέρσχοτ για την 17η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Μπέρσχοτ είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Δύο ο Ντομ στο 27′ και στο 32′ και από μία ο Καϊσέδο στο 16′ και ο Σάνκλαντ στο 31. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν  με τον Χόλζχάουσερ στο 52ο λεπτό να χάνει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Τελικά, στο 59′, ο Ναϊνγκολάν με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή και διαγώνια έστειλε την μπάλα αρχικά στο «παραθυράκι» και στο αριστερό δοκάρι του Βανχάμελ και μετά στο πλαϊνό δίχτυ για το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Με την νίκη αυτή η ομάδα της Αντβέρμπ παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικο την Κλαμπ Μπρίζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση σημαδεύτηκε  από την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται κανονικά με νικήτρια την Αντβέρπ.

Δείτε εδώ της σύνθεση της Αντβέρμπ στο σημερινό ματς:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ