Bέλγιο – Τα επεισόδια οδήγησαν σε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Bέλγιο – Τα επεισόδια οδήγησαν σε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Μετά τις δύο εισβολές οπαδών στις αναμετρήσεις του βελγικού πρωταθλήματος η λίγκα πήρε την απόφαση να απαγορεύσει τις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Την Κυριακή (5/12) σημειώθηκαν δύο πολύ σοβαρά επεισόδια σε γήπεδα του Βελγίου καθώς έγινε η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο τόσο στην αναμέτρηση της Μπέερσχοτ με την Αντβέρπ, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης με την Σαρλερουά με τους γηπεδούχους να εισβάλουν στο γήπεδο ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 0-3.

Μετά από αυτά τα θλιβερά περιστατικά που συνέβησαν στα γήπεδα του διοικητικό συμβούλιο της βελγικής λίγκας πήρε την απόφαση να απαγορεύσει τις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών μέχρι τις αρχές του νέου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας:

Μετά από συνεννόηση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην επιτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε όλους τους αγώνες της Pro League (Jupiler Pro League, 1B Pro League και Croky Cup) από την επόμενη αγωνιστική μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους. Το μέτρο έχει σκοπό να κατευνάσουν τα πνεύματα αλλά και να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ