Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα του 2021 σύμφωνα με την IFFHS (pics)

Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα του 2021 σύμφωνα με την IFFHS (pics)

H Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου παρουσίασε την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς, στην οποία συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από έξι κορυφαίους συλλόγους.

Το 2021 οδεύει προς το τέλος του και η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου ξεχώρισε τους έντεκα κορυφαίους ποδοσφαιριστές για τη χρονιά που φεύγει.

Η IFFHS επέλεξε σχηματισμό 4-3-3 με τον τερματοφύλακα Ιταλίας στο Euro, Tζίτζι Ντοναρούμα να είναι κάτω από τα δοκάρια και με τους Ασράφ Χακίμι , Λεονάρντο Μπονούτσι, Ρούμπεν Ντίας και Αλφόνσο Ντέιβις να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Από εκεί και πέρα στην μεσαία γραμμή βρίσκονται ο Ζορζίνιο της Τσέλσι, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι και ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μεσί.

Στην επιθετική γραμμή από τα αριστερά βρίσκεται ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ, στα δεξία ο ο Κριστιάνο Ρονάλντο των 801 γκολ και στην κορυφή της επίθεσης ο σέντερ φορ της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, o οποίος σε 41 παιχνίδια μέσα στο 2021 έχει σκοράρει 53 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ