Φαν ντερ Σαρ – «Άλλες ομάδες βγάζουν 100 εκατ. ευρώ και ο Άγιαξ μόλις 9 εκατ. από τηλεοπτικά»

Φαν ντερ Σαρ – «Άλλες ομάδες βγάζουν 100 εκατ. ευρώ και ο Άγιαξ μόλις 9 εκατ. από τηλεοπτικά»

Ο Έντουιν Φαν ντερ Σαρ αναφέρθηκε στο μικρό ποσό που βάζει στα ταμεία του ο Άγιαξ από τα τηλεοπτικά σε σχέση με τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Άγιαξ έκανε το 6×6 στους ομίλους του Champions League, παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο και η έως τώρα πορεία του θυμίζει την ομάδα του 2019 που έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο CEO του «Αίαντα», Έντουιν Φαν ντερ Σαρ, στάθηκε στις τεράστιες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην ολλανδική ομάδα και τα υπόλοιπα τεράστια κλαμπ όσον αφορά τα τηλεοπτικά έσοδα.

«Το μπάτζετ σπουδαίων συλλόγων είναι ανάμεσα σε 400 και 800 εκατομμύρια ευρώ, με άλλα 200 εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά. Έπειτα υπάρχουν ομάδες όπως η Ρόμα και η Έβερτον με μπάτζετ κοντά στα 300 εκατομμύρια, με 80 εκατ.ευρώ από τα τηλεοπτικά.

Κι έπειτα υπάρχουν και ομάδες όπως ο Άγιαξ με έσοδα μόλις 9 εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά και δίχως Σεΐχη στην ιδιοκτησία» είπε ο άλλοτε πορτιέρε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Edwin van der Sar explains how difficult it is for Ajax to compete with some of the biggest clubs in Europe 👀

Δημοσιεύτηκε από ESPN FC στις Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ