Σασουόλο – Μίλαν 0-2

Σασουόλο – Μίλαν 0-2

Η Μίλαν νίκησε την Σασουόλο εκτός έδρας με 2-0 και πήρε σημαντική βαθμολογική και αγωνιστική ανάσα. Παραμένει προς το παρόν στον πάγκο ο Μοντέλα.

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα έβαλε η Μίλαν καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Σασουόλο με 2-0 σε αγώνα για την 12η αγωνιστική της Serie A.

Οι «ροσονέρι» μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασαν ρυθμούς και απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις με τον Κονσίλι όμως να αποκρούει τα σουτ των Χαλκάνογλου και Μπορίνι.

Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ρομανιόλι στο 39’ να σκοράρει με το κεφάλι έπειτα από σέντρα του Χαλκάνογλου.

Η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι την στιγμή που ο Σούσο με υπέροχη ατομική ενέργεια και άπιαστο τελείωμα στο παραθυράκι, έκανε το 2-0 στο 67’ και κλείδωσε την νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Μοντέλα να κερδίζει χρόνο στον πάγκο της Μίλαν και τους παίκτες να παίρνουν δύναμη για μία καλύτερη συνέχεια σε Ιταλία και Ευρώπη.

.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ