Εθνική Παίδων – Γερμανία 0-3

Εθνική Παίδων – Γερμανία 0-3

Την ήττα με 3-0 από τη Γερμανία γνώρισε η Εθνική Παίδων, η οποία θα παίξει κόντρα στη Νορβηγία (27/3) τα ρέστα της για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro Κ-17.

Μια βαριά ήττα, η οποία όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, υπέστη η Εθνική Παίδων κόντρα στη Γερμανία. Οι παίκτες του Βασίλη Γεωργόπουλου ηττήθηκε με 3-0 από την αντίστοιχη γερμανική στην Πάτρα, δεχόμενοι δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, όταν και πίεζαν για την ισοφάριση. Στο 66ο λεπτό, μάλιστα, η Ελλάδα είχε δοκάρι με τον Σερπέζη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 24′ με τον Μέιερ, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 76′ με τον Πόχλμαν και στις καθυστερήσεις ο Κάτερμπαχ ήρθε να διαμορφώσει με σουτ στην κλειστή γωνία του Μανδά το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η Εθνική Παίδων έπεσε στην τρίτη θέση του όγδοου ομίλου και χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στη Νορβηγία (27/3, 15:00) για να βρίσκεται στη δυάδα του ομίλου και να ελπίζει σε πρόκριση στην τελική φάση του EURO είτε ως πρώτη (ανάλογα με το τι θα κάνουν οι Γερμανοί κόντρα στη Σκωτία) είτε ως μία από τις καλύτερες δεύτερες (περνούν οι επτά καλύτεροι δεύτεροι).

Η σύνθεση της Ελλάδας: Μάνδας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Βουτσάς (41’ Βρακάς), Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Παυλίδης (41’ Αθανασακόπουλος), Μασούρας, Φάκης (60’ Σερπέζης)

Η σύνθεση της Γερμανίας: Ουμπεχάουμ, Κάτερμπαχ, Μπουκουσού, Παπέλα (58′ Μπραντ), Κράουμπ, Νταζάκου (72′ Ειμπίλ), Μπατίστα-Μέιερ, Αιδώνης, Λοκ, Χάρτμαν (47′ Πόχλμαν), Μπόργες,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ