Κάρολ Σφιντέρσκι – Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του Παόλο Σόουζα

Κάρολ Σφιντέρσκι – Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του Παόλο Σόουζα

Οι Πολωνοί λίγες ώρες μετά την φυγή του Παόλο Σόουζα από τον παγκό της εθνικής ομάδας, αποδίδουν τα εύσημα στον Πορτογάλο τεχνικό για την «ανακάλυψη» του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Εδώ και λίγες ώρες ο Παόλο Σόουζα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην ομάδα της Φλαμένγκο.

Έτσι με αφορμή την φύγη του 51χρονου τεχνικού από τον πάγκο των Πολωνών, τα ΜΜΕ της χώρας αποφάσισαν να κάνουν την αποτίμηση της πορείας του Σόουζα στον πάγκο της εθνικής, πιστώνοντας του την καθιέρωση του Κάρολ Σφιντέρσκι στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπαιξε στα 14 από τα 15 παιχνίδια, στα οποία βρέθηκε στον πάγκο της Πολωνίας ο νύν τεχνικός της Φλαμένγκο.

Ο απολογισμός του σε αυτά τα 14 παιχνίδια ήταν έξι τέρματα, κάτι που τον καθιστά δεύτερο σκόρερ της ομάδας μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Φυσικά το γκολ που ξεχώρισε ήταν αυτό που πέτυχε κόντρα στην Αλβανία στις 12 Οκτωβρίου, το οποίο και εξασφάλισε στην Πολωνία την παρουσία της στα play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ