Σπουδαία διάκριση για τον Αθανασιάδη (pic)

Σπουδαία διάκριση για τον Αθανασιάδη (pic)

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για τον Γιώργο Αθανασιάδη με την φανέλα της Σέριφ Τίρασπολ.

Δεν σταματά να συλλέγει βραβεία την φετινή χρονιά ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο ‘Ελληανας γκολκίπερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Σέριφ, και μετά τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας, αυτή την φορά αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Σέριφ για το 2021.

Σε ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς ο 28χρονος κίπερ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω στην κατάταξη τους Σεμπαστιάν Τιλ και Αντάμα Τραορέ.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, ο τερματοφύλακας της Σέριφ, Γιώργος Αθανασιάδης, είναι ο καλύτερος παίκτης για το 2021. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τιλ και στην τρίτη ο επιθετικός Αντάμα Τραορέ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την ψήφο τους και συγχαίρουμε τον Γιώργο για το τίτλο του καλύτερου παίκτη της Σέριφ για το 2021» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Μολδαβών στα social media.
Από την μεριά του ο 30χρονος ευχαρίστησε τον κόσμο για την ψήφο του, δίνοντας την υπόσχεση πως θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.
«Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας που με ψήφισαν, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τους οπαδούς. Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ