Ο Οζίλ θέλει να αγοράσει ομάδα τρίτης κατηγορίας

Ο Οζίλ θέλει να αγοράσει ομάδα τρίτης κατηγορίας

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild» ο Μεσούτ Οζίλ θέλει να αποκτήσει την τουρκίκη Κορούμ η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία.

Ο Μεσούτ Οζίλ μπορεί τα τελευταία χρόνια να βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ωστότο αυτό δεν εμποδίζει την επιθυμία του να εμπλακεί πιο ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild» η οποία επικαλείται πηγές και από Τουρκία ο μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε επιθυμεί να αγοράσει την Κορούμ ομάδα η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ομάδας δεν θέλησε να κατανομάσει τον πρωήν μέσο των Ρεάλ και Άρσεναλ, λέγοντας πως ένας διάσημος Τούρκος ποδοσφαιριστής ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα.

Σύμφωνα με τον εν λόγο δημοσιεύμα ο ισχυρός άνδρας της Κορούμ αξιώνει τον σύλλογο περίπου στα 20 εκατομμύρια, πόσο που έυκολα θα μπορέσει να δαπανήσει ο Μεσούτ Οζίλ.

Αυτή την στιγμή η Κορούμ βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και κυνηγά την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ