Ξανά στο προσκήνιο η European Super League – Θα παρουσιάσει νέο πλάνο

Ξανά στο προσκήνιο η European Super League – Θα παρουσιάσει νέο πλάνο

Η European Super League επανέρχεται...

Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης ήταν οι τρεις σύλλογοι οι οποίοι δεν έκαναν πίσω ύστερα από τις απειλές της UEFA, και είναι έτοιμοι να καταστρώσουν το νέο τους πλάνο περνώντας στην… αντεπίθεση.

Οι πρόεδροι των τριών συλλόγων, Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζοάν Λαπόρτα και Αντρέα Ανιέλι δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ιδέα της νέας διοργάνωσης και συναντήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο για να συζητήσουν το θέμα, συνεχίζοντας τις επαφές τους με σκοπό να παρουσιάσουν το νέο τους πλάνο με την είσοδο του 2022, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα  Calcio e finanza.

Η ιδέα που υπάρχει στο τραπέζι είναι να επαναξεταστεί η διοργάνωση από νομική και οργανωτική άποψη, προκειμένου να αποφευχθούν ενέργειες από φορείς που υποπτεύουν το ποδόσφαιρο.

Έτσι σύμφωνα με την «Mirror» οι τρείς σύλλογοι ξεκίνησαν επαφές με την εταιρεία δημοσίων σχέσεων Flint, προκειμένου να διομορφώσουν μία νέα εικόνα, και να κάνουν πιο ελκυστικό το προϊόν.

Με την σειρά της η εταιρεία δημοσίων σχέσεων συνέταξε ένα σχέδιο παρουσίασης με τίτλο: «Ανοίγοντας το δρόμο για τη Super League. στρατηγικές για ανασυγκρότηση, επανεκκίνηση και θρίαμβο», και δείχνει πρόθυμη να συμμετάσχει στην εκστρατεία που θα υπογραμμίζει την μονοπωαλιακή θέση της UEFA, τονίζοντας πως η δημιουργία της ESL είναι η μόνη λύση για να σωθεί το ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ