Βασικός μετά από 5,5 χρόνια με την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες

Βασικός μετά από 5,5 χρόνια με την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες

Έτοιμος για την επιστροφή του με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» είναι ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μπακ ο οποίος θα βρεθεί στο βασικό σχήμα για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Λινάρες.

Το ημερολόγιο έγραφε  22 Μαΐου του 2016. Τότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ντάνι Άλβες βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα, για τον τελικό του Copa del Rey απέναντι στην Σεβίλλη. Πέντε χρόνια ή αν προτιμάτε 2.055 μέρες μετά ο 38χρονος μπακ είναι έτοιμος να κάνει την επανεμφάνιση του με τους Καταλανούς.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος μπακ να έχει ανακοινωθεί και επίσημα από τους «μπλαουγρκάνα» από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω των οικονομικών προβλήματων που αντιμετωπίζουν οι Καταλανοί δεν είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν τον πολύπειρο Βραζιλιάνο για τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Ωστόσο όλα αυτά λύθηκαν, και έτσι ο πολύπειρος Ντάνι Άλβες θα βρεθεί στο βασικό σχήμα της Μπάρτσα  για τον αποψινό (20:30) αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Λινάρες, σηματοδοτώντας την ηχηρή επιστροφή!

Η υπόλοιπη σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Νέτο, Αραούχο, Έρικ Γκαρθία, Άλμπα, Μπούσκετς, Πουτς, Μινγκέθα, Νίκο, Τζουντγκλά και Ακόμαχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ