Απίθανη ανατροπή κορυφής για την Πόρτο με «ήρωα» τον Κονσεϊσάο junior (2-3, vid)

Απίθανη ανατροπή κορυφής για την Πόρτο με «ήρωα» τον Κονσεϊσάο junior (2-3, vid)

Διπλό τίτλου για την Πόρτο κόντρα στην Εστορίλ (2-3), με χρυσό σκόρερ τον γιο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο φινάλε του ματς. Στην κορυφή του πρωταθλήματος με +3 από την Σπόρτινγκ οι «Δράκοι».

«Μέταλλο» πρωταθλήτριας έδειξε η Πόρτο, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στην έδρα της Εστορίλ στα πρώτα 45 λεπτά, με… επική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και γκολ στο 89′ έφυγε νικήτρια με 3-2 και ξέφυγε με +3 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. «Ήρωας» για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο γιος του Πορτογάλου προπονητή, Φρανσίσκο που πέτυχε το γκολ στο φινάλε.

Οι «Δράκοι», που γνώριζαν την χθεσινοβραδινή ήττα των «Λιονταριών» από την Σάντα Κλάρα (3-2), αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να χάνουν 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ που δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR.

Με γκολ του Ταρέμι στο 49′ και του Ντίας στο 84′ η Πόρτο ισοφάρισε σε 2-2, για να έρθει από τον πάγκο ο Κονσεϊσάο στο 87΄ και να σκοράρει από κοντά δύο λεπτά μετά για το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αγκαλιά με τον πατέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ