Η «Ιντερ» θέλει πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (Vids)

Η «Ιντερ» θέλει πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (Vids)

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο της «Ίντερ» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

O Ιγκόρ Σίλβα που πέρασε και δεν ακούμπησε ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό πραγματοποιεί γεμάτη σεζόν στη Γαλλία με τη φανέλα της Λοριάν και βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιντερνασιονάλ. Η «Ίντερ» ψάχνει στην αγορά για δεξιό μπακ και ο 25χρονος Βραζιλιάνος είναι μια προσιτή λύση, ωστόσο η γαλλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει, σε αντίθεση με την Ιντερνασιονάλ που τον θέλει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς.

Ο ίδιος ο Ιγκόρ Σίλβα δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή στην πατρίδα του, όμως ο τελευταίος λόγος πέφτει στη Λοριάν που δεν «καίγεται» να τον δώσει δανεικό. Εξάλλου ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού είναι βασικός στη Ligue 1 έχοντας 18 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ λέγεται πως παρακολουθούν την περίπτωση του κι άλλες ομάδες από την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το 2026, ενώ στο παρελθόν έχει ξεκινήσει από την βραζιλιάνικη Κομέρσιαλ, προτού μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2015-16. Ο Σίλβα στους Αρκάδες κατέγραψε συνολικά 34 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ και στο δεύτερο μισό του 2017-18 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό.

Στο λιμάνι όμως ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε ποτέ, με τον Βραζιλιάνο να καταγράφει μόλις 2 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Τις επόμενες δυο σεζόν είχε δυο δανεισμούς, τον πρώτο στην ΑΕΚ Λάρνακας, όπου έπαιξε 33 ματς και σκόραρε μια φορά και έναν χρόνο μετά στην Οσιγιέκ, που είχε 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Οι Κροάτες μάλιστα τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή τον επόμενο χρόνο για 1.110.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιγκόρ Σίλβα ήταν εξαιρετικός την περσινή σεζόν και ανάγκασε τη Λοριάν το περασμένο καλοκαίρι να δώσει στην Οσιγιέκ 2.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της για τα επόμενα πέντε χρόνια, όμως δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο να παραχωρηθεί από τους Γάλλους αν φτάσει στα γραφεία τους η κατάλληλη πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ