Κόρη Πελέ: «Ο πατέρας μου είναι καλά, δεν έχει αλλάξει η διάγνωση του»

Κόρη Πελέ: «Ο πατέρας μου είναι καλά, δεν έχει αλλάξει η διάγνωση του»

Η κόρη του Πελέ Κέλι Νασιμέντο, διέψευσε τις φήμες πως ο καρκίνος του παχύ εντέρου που έχει ο πατέρας της έχει εξαπλωθεί σε περισσότερα όργανα του σώματος του

Ο 81χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δίνει ξανά την μάχη του με τον καρκίνο, καθώς εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσει ξανά χημοθεραπείες.

Ωστόσο δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, τα οποία έκαναν λόγο πως ο καρκίνος που αντιμετωπίζει ο Πελέ στο παχύ έντερο έχει κάνει μετάσταση τόσο στο συκώτι του, όσο και στον πνεύμονα του.

Η κόρη του Πελέ Κέλι Νασιμέντο πάντως θέλησε να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις φήμες, τονίζοντας πως ο πατέρας της βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, καθησυχάζοντας έτσι τους θαυμαστές του.

«Χθες με «βομβάρδισαν» στο WhatsApp και σε άλλα δίκτυα. Έμεινα έκπληκτη με αυτό που συνέβαινε. Σας γράφω για να σας πω ότι ο πατέρας μου είναι καλά και ότι η διάγνωσή του δεν έχει αλλάξει. Πηγαίνει στο νοσοκομείο κάθε μήνα για να λαμβάνει μια γενική αξιολόγηση, οπότε μπορείτε να περιμένετε ότι κάτι τέτοιο (νοσοκομειακές εισαγωγές) θα συμβαίνει συχνά. Σας ευχαριστώ όλους για την ανησυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ