Στάσιμος ο Λεβέκ, «οκ» ο Λέοβατς

Στάσιμος ο Λεβέκ, «οκ» ο Λέοβατς

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Μαρίν Λέοβατς. Ο Κροάτης αμυντικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και από Πέμπτη(19/10) θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μετά το ρεπό της Δευτέρας (16/10) οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν στις προπονήσεις, σηματοδοτώντας και την έναρξη της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον […]

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Μαρίν Λέοβατς. Ο Κροάτης αμυντικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και από Πέμπτη(19/10) θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (16/10) οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν στις προπονήσεις, σηματοδοτώντας και την έναρξη της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ειδικής επιβάρυνσης και οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κυκλοφορία της μπάλας, transition και τακτική.

Ο Μάριν Λέοβατς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή. Ο παίκτης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία, την Τετάρτη (18/10) θα κάνει ατομικό υψηλής έντασης κι από Πέμπτη (19/10) θα μπει στις προπονήσεις με την ομάδα. Αντίθετα ο Ντόριαν Λεβέκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ