Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο

Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο

Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν είναι πλέον η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο.

Η κόρη του θρυλικού Ντένις Ρόντμαν έγραψε ιστορία. Μπορεί ο πατέρας της να ήταν μεγάλος σταρ του NBA, ωστόσο Τρίνιτι Ρόντμαν επέλεξε να ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι και φαίνεται πως διακαιώνεται πλήρως.

Μπορεί να είναι μόλις  19 ετών, μπορεί να έχει αγωνιστεί μόνο μια πλήρη σεζόν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών των ΗΠΑ, αλλά οι Washington Spirit έσπευσαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους μαζί της, με νέο τετραετές συμβόλαιο, χρίζοντάς την πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στην Ιστορία της λίγκας!

Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο της νεαρής φορ είναι 1,1 εκατ. δολάρια(281.000 ευρώ τον χρόνο) και είναι το πιο ακριβό που έχει υπογραφεί ποτέ στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πανδημία κατ’ ουσίαν ακύρωσε την πρώτη της σεζόν στην Ουάσινγκτον και το Washington State University, ωστόσο επιλέχθηκε στο νούμερο 2 του draft του NSWL κι έγινε η νεότερη παίκτρια στην ιστορία του πρωταθλήματος πέρυσι, χωρίς να έχει εμπειρία σε κολεγιακό επίπεδο.

«Οι άνθρωποι θα βλέπουν πάντα την κόρη του Ντένις Ρόντμαν ειδικά όσοι δεν με γνωρίζουν και είναι νέοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτά έρχονται λόγο ονόματος, αλλά πέτυχα αυτό που ήθελα και [έδωσα] το μήνυμα που ήθελα, να είμαι τόσο νέα, να είμαι γυναίκα, να είμαι στον κόσμο του ποδοσφαίρου», δήλωσε η ίδια στην Washington Post.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ