Τσέλσι-Πλίμουθ 2-1: Με το ζόρι και… Κέπα στους «16» η Τσέλσι

Τσέλσι-Πλίμουθ 2-1: Με το ζόρι και… Κέπα στους «16» η Τσέλσι

Με τον Κέπα να αποκρούει πέναλτι στα τελευταία λεπτά της παράτασης, η Τσέλσι σφράγισε (2-1) το εισιτήριο για τους «16» του FA Cup.

Στα… σχοινιά βρέθηκε η Τσέλσι και χρειάστηκε την παράταση (2-1) για να προκριθεί στους «16» του FA Cup.

Παρόλο που στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν πολλά από τα «βαριά χαρτιά» των μπλε, η ομάδα του Τόμας Τούχελ ζορίστηκε αρκετά για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου.

Το 1-1 της κανονικής διάρκειας έστειλε τις δυο ομάδες στην παράταση, με τους Αλόνσο και Κέπα να γλυτώνουν την Τσέλσι από μυθικό κάζο. Ο τερματοφύλακας των «μπλε» απέκρουσε πέναλτι στο 112΄, με το σύνολο του Τόμας Τούχελ να αποκλείει την Πλίμουθ που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία.

Μόλις στο 8ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το «Στάμφορντ Μπριτζ». Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χιούτον από αριστερά, ο Γκίλεσπι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Πλίμουθ. Στο 41ο λεπτό, ο Αθπιλικουέτα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τρομερό τακουνάκι.

Οι «μπλε» έχαναν ευκαιρίες με το… τσουβάλι, με το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Στο 105+1’ ο Χάβερτς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αλόνσο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για το 2-1 της Τσέλσι. Επτά λεπτά αργότερα, ο Κέπα απέκρουσε το πέναλτι του Χάρντι, με την Τσέλσι να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Το γκολ του Αλόνσο:

Το πέναλτι του Κέπα:

Κιντερμίνστερ-Γουέστ Χαμ: 1-2 παρ.

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης γλύτωσε η Γουέστ Χαμ! Η Κιντρμίνστερ της 6ης κατηγορίας στρίμωξε για τα καλά τα «σφυριά», που λυτρώθηκαν στο φινάλε.

Στο 19’ μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Αρεολά έκανε άστοχη έξοδο και ο Πένι εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0.

Στο 90+1 ήρθε η πρώτη… λύτρωση για τους φιλοξενούμενους. Ο Ράις μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με δεξί σουτ έκανε το 1-1 κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Μπόουεν με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και γλύτωσε την ομάδα του Μόγιες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ