Λίβερπουλ – Κάρντιφ 3-1: Με… περίπατο και φοβερό Τσιμίκα στους «16» η Λίβερπουλ

Λίβερπουλ – Κάρντιφ 3-1: Με… περίπατο και φοβερό Τσιμίκα στους «16» η Λίβερπουλ

Με τον Κώστα Τσιμίκα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, η Λίβερπουλ σφράγισε (3-1) το εισιτήριο για την επόμενη φάση του FA Cup.

Με τον Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα, η Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα (3-1) της Κάρντιφ, κλείνοντας μια θέση για τους «16» του FA Cup.

O Έλληνας μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έμεινε για 70 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, οι Reds θα αντιμετωπίσουν στο Άνφιλντ τη Νόριτς των Γιαννούλη – Τζόλη.

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού ματς της Λίβερπουλ και η επιστροφή του Χάρβεϊ Έλιοτ στη δράση, μετά από έξι μήνες. Μάλιστα, συνδυάστηκε και από ένα φοβερό γκολ, με τον 18χρονο παίκτη να φωνάζει ξανά παρών.

Η Λίβερπουλ έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Κλοπ να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 53’ ο Αλεξάντερ-Άρνολντ «σέρβιρε» στον Ζότα και ο Πορτογάλος με μία τρομερή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Λουίς Ντίας έκανε ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ και από την επιμονή και υπομονή του, ήρθε το δεύτερο γκολ των Reds. Ο Κολομβιανός έκλεψε, γύρισε τη μπάλα στην περιοχή και ο Μιναμίνο έγραψε το 2-0.

Στο 76΄, ο Έλιοτ με φοβερό σουτ, έκανε το 3-0 για τη Λίβερπουλ, ενώ το μόνο που κατάφερε η Κάρντιφ ήταν να μειώσει με τον Κόλγουϊλ.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ