Πρόκριση στον τελικό για την Παλμέιρας

Πρόκριση στον τελικό για την Παλμέιρας

Η Παλμέιρας ξεπέρασε έυκολα με 2-0 το εμπόδιο της Αλ Αχλί και βρέθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Πρόκριση στον τελικό για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Παλμέιρας επικράτησε με 2-0 της Αλ Αχλί και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

Στο 3ο μόλις λεπτό το σουτ του Ντουντού πέρασε ελάχιστα έξω και στο 14’ ο Λοτφί είπε όχι σε κεφαλιά του Βέιγα ενώ στο 39’ ήρθε το γκολ για την Παλμέιρας. Ο Ντουντού πέρασε πανέμορφα στον Βέιγα που από κοντά έκανε το 1-0 με σουτ.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και  στο 49’ ο Ντουντού έφυγε από το κέντρο, πάτησε περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 68’ η κεφαλιά του Φατί έφυγε μόλις έξω ενώ στο 72’ η Αλ Αχλί σκόραρε με τον Σερίφ αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στο 81’ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Ασράφ για σκληρό μαρκάρισμα στον Ρόνι από πίσω.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Ουέβερτον, Μάρκος Ρότσα, Γκόμες, Λουάν, Πικέρες, Ζε Ράφαελ (86’ Ατουέστα), Γκουστάβο Σκάρπα (87’ Μπρένο Λόπες), Βέιγα (79’ Ζάιλσον), Ντανίλο, Ντουντού (78’ Ουέσλεϊ Ριμπέιρο), Ρόνι (88’ Ντέιβερσον)

ΑΛ ΑΧΛΙ: Λοτφί, Ασράφ, Μααλούλ, Ιμπραΐμ, Ράμπια (54’ Φατί), Ελ Σολεγιά (54’ Ραντουάν), Ανί, Καφσά, Ντιένγκ, Ελ Σαχάτ (54’ Σερίφ), Μοχάμεντ (74’ Σολιμάν)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ