Πρώτος ο Κλάιφερτ στη λίστα με τους 50 κορυφαίους νέους του κόσμου

Πρώτος ο Κλάιφερτ στη λίστα με τους 50 κορυφαίους νέους του κόσμου

Η ιστοσελίδα «Goal.com» έκανε έρευνα και επέλεξε τους 50 κορυφαίους νέους παίκτες στον κόσμο, που θα απασχολήσουν το ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας, ενώ την κορυφή της σχετικής λίστας καταλαμβάνει ο Τζάστιν Κλάιφερτ, γιος του Ολλανδού άλλοτε επιθετικού των Άγιαξ, Μίλαν και Μπαρτσελόνα, Πάτρικ. Ο Τζάστιν Κλάιφερτ είναι ένας πολλά […]

Η ιστοσελίδα «Goal.com» έκανε έρευνα και επέλεξε τους 50 κορυφαίους νέους παίκτες στον κόσμο, που θα απασχολήσουν το ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας, ενώ την κορυφή της σχετικής λίστας καταλαμβάνει ο Τζάστιν Κλάιφερτ, γιος του Ολλανδού άλλοτε επιθετικού των Άγιαξ, Μίλαν και Μπαρτσελόνα, Πάτρικ.

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής που βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του. Μάλιστα, ο 18χρονος αριστερός εξτρέμ του Άγιαξ κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Ολλανδίας και μάλλον δύσκολα θα βγάλει το εθνόσημο από το στήθος του.

Image result for justin kluivert netherlands

Η ενδεκάδα που ξεχώρισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αποτελείται από τους εξής: Ντοναρούμα (Μίλαν), Ντάλοτ (Πόρτο), Σαρ (Νις), Ντε Λιγκτ (Αγιαξ), Σεσενιόν (Φούλαμ), Χάβερ (Λεβερκούζεν), Μπραχίμ Ντιάζ (Μάντσεστερ Σίτι), Φοντέν (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους (Φλαμένγκο), Τζάστιν Κλάιφερτ (Αγιαξ), Κιν (Βερόνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ